Qui som?

Des de Baix és un moviment polític nascut l’any 2010 a partir de l’acord entre diverses organitzacions, com Revolta Global-Esquerra Anticapitalista, Corrent Roig i Lluita Internacionalista. A més a més, a Des de Baix també s’hi han sumat diversos activistes provinents dels moviments socials.

DdB es defineix com un moviment anti-capitalista i defensor dels drets nacionals i la plena sobirania de Catalunya. Un moviment ecologista, feminista i anti-racista.

Creiem que en un moment com l’actual, marcat per la crisi econòmica i l’auge de polítiques neo-liberals, no ens podem quedar de braços plegats. Pensem que cal deixar enrere la resignació i plantar cara als grans interessos econòmics, que ens han dut a una situació insostenible. Ara més que mai és necessària una transformació radical de la societat. Desitgem un món més just i més respectuós amb el medi ambient.

DdB és un projecte obert, al qual esperem incorporar noves voluntats, persones i col·lectius, per anar construint una autèntica alternativa a les polítiques conservadores que es promouen de les administracions públiques.